.

Over Slaapkenner Zuidervaart

Slaapkenner Zuidervaart in de regio Haarlem, Zaandam en Beverwijk is dé slaapspecialist bij jou in de buurt.

Sinds 1922 is Slaapkenner Zuidervaart dé toonaangevende beddenspeciaalzaak van Heemskerk. Service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat je heerlijk kunt slapen! Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze ruime showroom. Wij nemen de tijd om jouw wensen met je door te nemen. Op basis daarvan geven wij je een passend advies. Kom snel langs in onze beddenwinkel en ontdek onze fantastische collectie met vele mogelijkheden.

Vakkundigheid

Hoogwaardige materialen, maatwerk en een uitmuntende afwerking laten onze vakkundigheid zien. Slaapkenner Zuidervaart heeft alles in huis voor een goede nachtrust. 

Betrokken

Wanneer je wil weten welke matras bij jouw slaapwensen past en welke dekbed ventilerend is, kun je bij ons terecht. We geven graag praktisch advies en maar ook inspiratie.

Slaapadvies op maat

Ligt jouw matras nog comfortabel? Krijgt je lichaam de ondersteuning die bij jouw houding past? Laat ons je wensen weten. Met behulp van jouw antwoorden op een aantal van onze vragen ben jij verzekerd van de meest passende oplossing.

Neem contact op met Slaapkenner Zuidervaart

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Form fields