.

De beste boxspring kopen? We helpen je graag op weg

Blog

De beste boxspring kopen? We helpen je graag op weg

De boxspring is een populair bed, mede door het comfortabele en luxe uiterlijk. Dat is echter niet de enige reden: de boxspring heeft verschillende voordelen. Welke boxspring past bij jou? We helpen je graag een stukje op weg, maar kom het vooral ook zelf ervaren.

Een complete boxspring is eigenlijk een bak met springveren, met daarop een verend matras. Daar bovenop ligt vaak nog een topdekmatras, ook wel topper genoemd.

Op een boxspring geniet je van de hoge mate van comfort en het gevoel van luxe. Breng zorgeloos de nacht door op je vlakke boxspring of ga voor extra gemak en comfort met de elektrisch verstelbare optie.

Veel van de boxsprings kun qua uiterlijk naar eigen wensen samenstellen. Zo is er vaak keuze uit verschillende hoofdborden. Hierbij is er keuze in vorm, kleur en stof.

Misschien ga je voor strak zwart in een stoer ingerichte slaapkamer. Of slaap jij liever wat landelijker in een donkerbruin gecapitionneerde boxspring? Een romantische uitvoering met een bies behoort ook tot de mogelijkheden. Kies vervolgens bijpassende pootjes om tot een perfect geheel te komen.

Beste matras kiezen
Om tot de keuze van het juiste matras te komen, is een ander traject. Dit hangt helemaal van je postuur, slaaphouding en wensen af. In een eerdere blog lees je meer over de keuze voor het matras dat bij jou past.

We hebben allerlei soorten boxsprings en matrassen in de winkel. Met de expertise van onze slaapadviseurs komen we tot de slaapoplossing die helemaal bij jou past. Iedereen verdient maatwerk als het op slapen aankomt, want niemand is hetzelfde.

Boxspring uitproberen
Kom daarom gerust bij ons langs om te ervaren wat boxsprings en matrassen voor jou kunnen betekenen. Je mag het gerust even komen uitproberen. Wij gaan samen met jou op zoek naar een passende oplossing voor jouw nachtrust. Een gratis check-up van je huidige bed is daarbij ook mogelijk.