JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.

AGS Lattenbodem ABS 2000 handverstelbaar in Heemskerk

Ga je liggen of zitten? Deze lattenbodem ABS2000 is handverstelbaar en van prima kwaliteit met zeven comfortzones.
vanaf € 249,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag

Lattenbodem ABS 2000 heeft zeven comfortzones en 28 verende latten voor een stabiele ondersteuning. Deze versie is handverstelbaar, maar de ABS 2000 is ook in vlakke- en elektrische uitvoering verkrijgbaar. 

ABS staat voor Active Balance System. Altijd Goed Slapen vindt dat een lattenbodem dat ook moet bieden: een actieve, stabiele bodem voor de matras met een balans voor de schouder- en bekken comfortzone. De lattenbodems uit de AltijdGoedSlapencollectie hebben allemaal het label ABS. 

De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders, taille en heupen. De meeverende latten zorgen in samenwerking met het matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie en afvoer van vocht.

Onze lattenbodem ABS 2000 is van uitstekende kwaliteit. Heb je een tweepersoons lattenbodem nodig? Dat kan: door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een 2-persoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is er keuze uit verschillende potensets. 

Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen bedbodemcollectie is de opbouw waarbij de lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Kom naar een van de Altijd Goed Slapendealers om te ervaren wat dit inhoudt. 

Meer informatie
EAN 9900000030612
Lengte 200,00
Breedte 70,00
Kenmerken

AANTAL: 28 luxe multigelaagde berkenhouten smalle latten,

8 latten instelbaar op gewicht

KAP: overliggende rubberen duo kappen met duo houders

ZONES: 7-zone indeling, v.v. schoudercomfortzone

MIDDENZONEVERSTEVIGING: instelbare middensector, voorzien van middenband

Merk AGS